رادیاتور شوفاژ- پنلی- آلومینیومی

در انتخاب رادیاتور به این نکات دقت کنید

1- بطور کلی یکی از روشهای مرسوم گرمایش در آپارتمان های مسکونی، اداری و فروشگاهها استفاده از انواع رادیاتورها می باشد.

2- به دلیل تجمع هوای گرم در زیر سقف استفاده از رادیاتورها فقط در شرایطی که فاصله کف تا سقف محل مورد نظر حداکثر 3 متر باشد مناسب است و برای فضاهای با ارتفاع سقف بیشتر استفاده از وسایل گرمایشی دمنده داری مانند فن کوئل ، هواساز و … توصیه می شود.

3- انواع رادیاتورهای آلومینیومی شوفاژ بصورت دیواری (روی دیوار) و در زیر پنجره اتاق نصب می گردند و فاصله پایین هربلوک از کف اتاق یا سالن 10 تا 12 سانتیمتر می باشد.

4- رادیاتورهای آلومینیومی از نظر روش تولید به سه دسته رادیاتورهای تمام دایکاست, رادیاتورهای اکسترود و رادیاتورهای دایکاست اکسترود تقسیم می شوند.

5- رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست دارای مرغوبترین روش تولید بوده و هر پره از رادیاتور بصورت یکپارچه در قالب دایکاست تولید می شود که پس از عملیات تست , فینیشینگ و رنگ آمیزی به هم متصل شده و بصورت بلوک های 5 پره – 7 پره و 10 پره در بسته بندی قرار گرفته و عرضه می شوند.

6- برای محاسبه تعداد پره های رادياتورآلومینیومی شوفاژ مورد نياز هريک از فضاهای ساختمان خود، ضمن اعلام ابعاد و موقعيت مکاني آن با کارشناسان شرکت دماتجهیز بعنوان مرکز مشاوره و فروش انواع دستگاههای سرمایش و گرمایش مشورت فرمائید.

7- به استثناء رادیاتورهای اکسترود یا پروفیلی مانند انواع آلفام یا کریستال که پره های آنها ثابت و غیرقابل افزایش یا کاهش است در مورد دیگر انواع رادیاتورهای آلومینیومی دایکاست تعداد پره های بلوکها قابل تغییر در محل می باشد.مثلا برای تهیه یک بلوک رادیاتور 15 پره ناگزیر یک رادیاتور 5 پره و یک 10 پره به هم متصل می شوند و یا برای 20 پره دو بلوک 10 پره را نصاب در زمان نصب به هم متصل می نماید.

8- قبل از انتخاب رادياتور، فاصله لوله هاي بالا و پائين محل نصب رادياتور را اندازه گيري فرمائيد(35 يا 50 يا 60 سانتيمتراست؟)

رادیاتورها از نظر شکل ظاهری پره ای، تخت (پانلی) و لوله ای می باشند . جنس رادیاتورها نیز می تواند از انواع فولاد، چدن و آلمینیوم باشد. ( اخیرا در رادیاتورهای پنلی دکوراتیو از سنگ و شیشه نیز استفاده می شود )

رادیاتور پانلی 
این رادیاتورها در اکثر مواقع از جنس فولاد می باشند. استفاده از این نوع رادیاتور امروزه رواج زیادی پیدا کرده است. به طور کلی رادیاتورهای فولادی پانلی از نظر راندمان و کارایی بهترین نوع رادیاتور هستند.
برخی از ویژگیها و مزایای این نوع رادیاتورها بشرح ذیل میباشد:

یکنواختی بیشتر در تولید گرما نسبت به رادیاتورهای پره ای
داشتن سطح تابش یکنواخت و گسترده و بالطبع گرمای تابشی بیشتر نسبت به انواع رادیاتور های پره ای (توضیح اینکه گرمایش تابشی نسبت به گرمایش همرفتی برای بدن انسان دلپذیرتر است.)
زیبایی و تناسب با اغلب طرحهای دکوراتیو
نصب یکپارچه و آب بندی خوب
امکان نصب از هر طرف رادیاتور

امروزه طراحان در کشورهای مختلف رادیاتورهای پنلی را به گونه ای می سازند که علاوه بر خاصیت گرمادهی می توان از آنها به المان تزیینی یاصنایع دستی در دکوراسیون اتاق نیز استفاده کرد. جنس این رادیاتورها می تواند از شیشه، سنگ و یا فولاد باشد.


معایب رادیاتورهای پانلی به شرح زیر است :
به علت استفاده از فولاد، امکان زنگ زدن و سوراخ شدگی نسبت به انواع آلومنیومی به ویژه در بلند مدت وجود دارد.
در صورت آسیب دیدن یا سوراخ شدن پانل، امکان تعمیر مقرون به صرفه تقریبا وجود ندارد. (کل پنل باید تعویض شود.)
امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی یک پانل وجود ندارد. ( در چنین مواردی می توان با استفاده از پانل رادیاتور جداگانه ، ظرفیت حرارتی را افزایش داد. )

رادیاتور پره ای : 
در این نوع رادیاتورها، هر پره دارای ارزش حرارتی مشخصی است و با افزایش یا کاهش تعداد پره ها، می توان ظرفیت گرمادهی متناسب با فضای مورد نظر را به دست آورد. به ترکیب چند پره رادیاتور یک بلوک می گویند. به طور معمول جنس رادیاتورهای پره ای از آلیاژهای آلومنیوم می باشد. برخی از ویژگیها و مزایای رادیاتورهای پره ای بشرح ذیل میباشد:

امکان تغییر تعداد پره ها و در نتیجه امکان افزایش یا کاهش ظرفیت حرارتی بلوک رادیاتور.
امکان تعویض پره های آسیب دیده
مقاومت بیشتر نسبت به فولاد در برابر زنگ زدگی

پره رادیاتورهای آلومینومی به علت داشتن سطح تماس بیشتر نسبت به انواع چدنی و فولادی و از طرف دیگر به علت هدایت بهتر ( ضریب هدایت آلومینیوم بیشتر از چدن و آهن است)، تبادل حرارتی بهتری نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی دارد .
رادیاتور آلومینیومی از لحاظ قیمت نسبت به انواع چدنی و فولادی گران تر می باشد و معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد دارد، مانند حمام ها باید حتما از رادیاتور آلومینیومی استفاده کرد.

رادیاتور فولادی 
رادیاتورهای فولادی به صورت یک بلوک غیر قابل تفکیک تولید میشوند. یعنی در خارج از کارخانه نمی توان به آنها پره اضافه کرد و یا کم نمود. (بر خلاف رادیاتورهای آلومینیومی ) این رادیاتورها از ورق آهن و به دو صورت صفحه و پره ساخته می شود.
نوع صفحهای آن از دو ورق پرس شده روی هم که آب گرم در بین آن دو جریان دارد درست شده است و در جاهایی که استقرار وسایل پخش حرارت ایجاد اشکال می کند استفاده می گردد.

رادیاتور قرنیزی :

نیز نسل جدید از رادیاتور ها هستند که بدون اشغال فضا، در عین کم مصرف بودن، زیبایی و گرمای سراسری به داخل منزل و محیط کار می بخشند.

در ادامه نقطه کنترل به شما عزیزان پیشنهاد خرید رادیاتور پنلی را به جهت سهولت در نصب و گرمایش خوب وسیستم جدید در نوع ومتریال میکند.لطفا جهت سفارش از لینک زیر وارد شوید مسفارش خود را با کمترین هزینه ثبت نمایید. https://affstat.adro.co/click/49c373cb-8c42-42f8-bfe4-f078dbe2d685

منتظر شنیدن دیدگاه شما هستیم

ارسال دیدگاه

ایجاد حساب کاربری
نام و نام خانوادگی (ضروری)
شماره موبایل (ضروری)
تخصص
شهر
بازیابی رمز عبور
رفتن به نوار ابزار